Warning: rename(/data/d/b/db0834aa-b460-4ae7-aa06-cf0da036dd8c/cslsystem.hu/web/wp-content/uploads/wpo/images/wpo_logo_small.png.webp.lossy.webp,/data/d/b/db0834aa-b460-4ae7-aa06-cf0da036dd8c/cslsystem.hu/web/wp-content/uploads/wpo/images/wpo_logo_small.png.webp): No such file or directory in /data/d/b/db0834aa-b460-4ae7-aa06-cf0da036dd8c/cslsystem.hu/web/wp-content/plugins/wp-optimize/vendor/rosell-dk/webp-convert/src/Convert/Converters/ConverterTraits/EncodingAutoTrait.php on line 74

Warning: exec(): Unable to fork [nice ffmpeg -i '/data/d/b/db0834aa-b460-4ae7-aa06-cf0da036dd8c/cslsystem.hu/web/wp-content/plugins/wp-optimize/images/logo/wpo_logo_small.png' -y -qscale '85' -lossless 0 -compression_level 6 '/data/d/b/db0834aa-b460-4ae7-aa06-cf0da036dd8c/cslsystem.hu/web/wp-content/uploads/wpo/images/wpo_logo_small.png.webp.lossy.webp' 2>&1] in /data/d/b/db0834aa-b460-4ae7-aa06-cf0da036dd8c/cslsystem.hu/web/wp-content/plugins/wp-optimize/vendor/rosell-dk/exec-with-fallback/src/ExecWithFallback.php on line 111
CSL SYSTEM - Szolgáltatások
Oldal kiválasztása

CSL System

Biztonság és technika

Kamerarendszerek

Óvja családját és értékeit, tudja biztonságban szeretteit a nap 24 órájában, akár az irodából, akár egy külföldi kiküldetés alkalmával is!

A betörésvédelmi megoldások leghatékonyabb eszközei a biztonsági kamera rendszerek, feltéve ha igényeinknek és lehetőségeinknek a leginkább megfelelő eszközöket választjuk beépítésre.

A biztonságtechnikában 3 jól elkülöníthető csoportra bonthatjuk a kamerarendszereket:

Álkamerák: Bevásárlóközpontokban pár 100 forintért beszerezhető „kamukamerák”, melyek csak mutatóba készülnek és a megfélemlítést szolgálják. Mikor használjunk álkamerát? Soha! A bűnözők már távolról felismerik a műanyag kamerákat és levonják a következtetést: ebben a házban bizony nem fogunk rejtett biztonsági rendszerbe bukkanni! Kerülje az álkamerákat!

Olcsó / szereld magad kamerarendszerek: Már Ön is biztosan látott a híradókban biztonsági kamerarendszereket és mosolygott, „Ha elkapják ennek a képnek az alapján…”. Ismerős? Az olcsó kamerarendszerek nem sokkal jobbak, mint az álkamerák. Rögzített képükről gyakorlatilag körvonalak és színek ismerhetőek fel, azonosításra nem alkalmasak. Az olcsó kamerák az esetek többségében sokkal drágábbak, mint az igényesen és profi módon felszerelt prémium rendszerek: az olcsó rendszerek gyakran meghibásodnak, nem töltik be funkciójukat, csak egy homályos szellemképet rögzítenek.

A CSL-SYSTEM által javasolt kamerarendszer megoldások: Legyen biztonsági kamerarendszere egyszeri megtérülő beruházás. Az beszerelt kamerarendszerek nagyfelbontású éles képet adnak, igény esetén éjjellátó infra funkcióval is kérhetőek. Azonban a jó kamera még nem elég. A gondos tervezés és az igényes felszerelés is részét képzik kamerarendszerének, ha egyik pillér hiányzik, csak a gondja lesz a kamerákkal. Mielőtt kamerarendszert vásárolna, mindenképpen kérje szakértő biztonságtechnikai cég segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hangoskodnak a háza előtt? Fura neszt hallott a kertből? Gyermeke egyedül játszik az udvaron? Kapcsolja be televízióját, vagy vegye elő telefonját vagy tabletét és férjen hozzá biztonsági kameráinak képéhez, akár a fotelből, az irodából vagy a külföldi vakáció során!

Miért a CSL-SYSTEM az ideális partner a családi házak kamerás megfigyelőrendszerének kialakításában?

Értjük a dolgunkat, széleskörű referenciával rendelkezünk mind a kis-, közepes-, és nagykamerás rendserek területéről

Igényeihez, házának sajátosságaihoz és lehetőségeihez mérten a legjobb és legköltséghatékonyabb rendszert építjük ki

Rendszereinkre garanciát vállalunk, probléma esetén prioritásként kezeljük ügyét

Munkánkra igényesek vagyunk. Gyorsan, szépen és diszkréten dolgozunk.

A kamerás megfigyelő rendszerek nem megvesztegethetőek, mindig éberek és pontosan ott vannak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A CSL-SYSTEM Kft. több éves tapasztalattal rendelkezik a sokkamerás ipari biztonságtechnikai rendszerek tervezésében és kivételezésével.

Ipari biztonsági kamerarendszer tervezése

A biztonságtechnikai szereléseket gondos tervezésnek kell megelőznie. A több 10ezer négyzetméteres szerelőcsarnokok bekamerázása komoly előrelátást és szakértelmet kívánnak meg, hiszen ezeken a helyeken a bővíthetőség, a szerelhetőség és a praktikum elsődleges szempontok. A siker és költséghatékonyság már a tervezőasztalon elkezdődik, különösen ha több 10 vagy 100 kamerás rendszert kell telepíteni.

Ipari biztonsági kamerarendszerek kivitelezése

Az ipari rendszerek kivitelezésénél az egyik legfontosabb szempont a tartósság és megbízhatóság. Az általunk szerelt ipari rendszerek kifogástalan képminőséget, illetve rendelkezésre állást biztosítanak. Az IP alapú kameráknak és a PC alapú rögzítésnek köszönhetően a kamerák felvételei könnyedén és biztonságosan tárolhatóak, úgy, hogy akár több megfigyelési pontot is beépítünk.

Komplex szolgáltatásaink között tudjuk a vezeték nélküli (Wifi) és mikrohullámú hálózatok építését, így az épületei között lévő nagy távolságok sem jelentenek problémát. Szeretné, ha felvételeiről telephelyén kívül is készüljön biztonsági mentés? Segítségünkkel biztosra mehet!

Ipari kamerarendszereket ajánljuk:

 • Több kamerás rendszerek kialakításánál
 • Teherforgalmi megfigyelésekre
 • Nagy,nyílt területek felügyeletére
 • Ipari és gyártási folyamatok megfigyelésére
 • Tudás és innovációgazdag részlegek folyamatos ellenőrzésére

Diszkréció, hatékonyság, folyamatos felügyelet

Legyen szó egy irodaépületről, közösségi térről, bevásárlóközpontról vagy több ezer fős sportlétesítményről, a CLS-SYSTEM Kft. csúcskategóriás kamerarendszerei kifogástalan képminőséget biztosítanak!

Előzze meg a szándékos károkozásokat, lopásokat, rongálásokat, telepítsen jól átgondolt kamerarendszert irodaépületébe, üzletébe. Sportcsarnok? Nem gond, nagy szakértelemmel rendelkezünk a több 100 kamerás rendszerek kiépítésében is!

Az üzleti célú épületek kamerarendszerei gondos tervezést igényelnek. A raktárak vagy a boltbelsők átrendeződhetnek, új üzletek nyílhatnak, melyeket a kamerarendszereknek le kell követniük. Érdemes profikra bíznia kamerarendszerének teljes megvalósítását, bízza a munkát a CLS-SYSTEM szakértő csapatára.

Hol használunk irodai kamerarendszereket?

 • Irodaépületek kiemelt részein
 • Bevásárlóközpontokban
 • Sportlétesítményekben
 • Szállodákban
 • Parkolókban, teremgarázsokban
 • Beltéri raktárakban
 • Pénztáraknál, beléptető pontokon
 • Nagy forgalmú közlekedési pontokon

A több 10 vagy akár 100 kamerát tartalmazó biztonsági rendszereknél kiemelten fontos a karbantartás, a folyamatos felügyelet, hiba esetén pedig az azonnali gyors javítás.

Tudja biztonságban munkagépeit, raktárkészletét, szállítmányait, felügyelje telephelyét professzionálisan kialakított kamerarendszerrel!

Biztos benne, hogy telephelyéről még soha nem tűnt el semmi? Alkalmazottjai vagy éppen biztonsági emberei mennyire lojálisak, megbízhatóak?

Egy jól működő biztonsági kamera rendszer befektetés, amely rövid időn belül megtérül!

Egy kamerarendszer kompromisszumok nélkül működik. Nem megvesztegethető, becsületes, kevés törődést igényel és egyszeri ráfordítás után éjjel-nappal rendelkezésére áll és figyel.

A biztonságtechnika területén fokozottan igaz, hogy az olcsó megoldások a legtöbbször sokkal többe kerülnek és nem várt kellemetlenségeket okoznak.

A CSL-SYSTEM Kft. által tervezett és beszerelt kamerarendszerek egy célt szolgálnak: Biztonságot szolgáltatnak!

Márka független vállalkozásunk a garancia arra, hogy Önnek a legmegfelelőbb telephelyőrző kamerarendszert alakíthassuk ki.

Legyen szó 2, vagy több telephelyet magába foglaló 100 kamerás rendszerről, melyek mikrohullámú összeköttetésben állnak, Ön nyugodtan utazhat, biztonsági kamerái betartatják a rendszer és őrzik értékeit!

Riasztórendszerek

Okosotthonok, okos biztonsági berendezésekkel. Vállalkozásunk elkötelezett a legújabb, leginnovatívabb és természetesen a legbiztonságosabb rendszerek irányába.

A bejárónőnek, bébiszitternek nem akarunk kódot adni. Kapcsoljuk ki?

Az okos biztonsági rendszerek segítségével különböző jogosultsági köröket hozhat létre, így garantálva értékeinek védelmét. Bejárónője van, vagy bébiszitter vigyáz gyermekeire? Adjon nekik egyedi riasztókódot, amivel megszabhatja lakásának mely szobáiba léphetnek be.  Az okos biztonsági rendszereket akár szintenként vagy szobánként is programozhatja, az esetleges jogtalan belépéseket pedig telefonjáról ellenőrizheti. Látni szeretné, hogy a szerelők mikor érkeztek és távoztak otthonából? A riasztórendszere pontos adatokkal fog szolgálni!

Teljes felügyelet akár a nyaraláson is!

Önnel is előfordult már, hogy nyugtalanul érezte magát egy-egy hosszabb utazás alkalmával, mert féltette házát, értékeit? Az okos biztonsági rendszereknek köszönhetően laptopjáról, okostelefonjáról vagy tabletjéről egy kattintással ellenőrizheti riasztóinak állapotát, vagy akár meg is tekintheti biztonsági kameráinak képét.

Ha baj van!?

Ha nincs biztonságban és a riasztók központi panelje nincs elérhető közelségben akár telefonjáról is indíthat riasztást!

Technikai távfelügyelet a teljes biztonság érdekében

Riasztója technikai távfelügyelet alatt állhatnak, így ha technikusunk szokatlan rendellenességet, üzemzavart tapasztal, rövid időn belül felveszi önnel a kapcsolatot. A hibajavítás gyors és teljes körű, az ön megelégedettségének érdekében.

Válassza XXI. századi kényelmet, biztonságot és esztétikumot

Utólagosan szeretne riasztórendszert kiépíteni? Megszabadulna a kábelrengetegtől? Önnek ajánljuk a legújabb vezeték nélküli riasztórendszer konstrukcióinkat.

A vezeték nélküli riasztórendszerek mindazon funkciókat ellátják, mint vezetékes típusaik, azonban számos pozitív tulajdonságuk is van:

 • Beszerelésük nem jár átalakítással, huzalozással
 • A belső tér megváltozása esetén könnyedén áthelyezhetőek az érzékelők
 • Biztonságos kapcsolat, fejlett érzékelők
 • Lehetséges élőerős távfelügyeleti opció (alvállalkozótól)

Az érzékelők külön elemmel működnek, melyek 1-2 évig karbantartásmentesen üzemelnek. A CSL SYSTEM megoldásaiban lehetősége van a riasztók távfelügyeletére, képzett szakembereink nyomon követik riasztójának működését. Lemerülőben van az elem? Időben jelezni fogjuk Önnek, így nem érhetik meglepetések! Az elemcserét és az egyéb karbantartásokat is ránk bízhatja!

Vezeték nélküli riasztórendszerének tervezését és kiépítését bízza ránk és otthona biztonsága jó kezekben lesz!

Informatikai rendszerek

Az informatikai hálózatépítés számos területéről rendelkezünk tapasztalattal. Legyen szó vezeték nélküli hálózatok kialakításáról, strukturált hálózatról, mikrohullámú technológiáról, vagy ezek ötvözetéről, professzionális megoldásokat kínálunk.

Az informatika hálózatokat működtető számítógépes háttér támogatást egyedi igényekre szabva alakítjuk ki. Dolgozzon egy informatikai partnerrel, dolgozzon velünk!

Informatikai hálózatának kiépítését bízza profikra, vegye fel velünk a kapcsolatot, időt és pénzt fog megtakarítani, ráadásul a felesleges bosszúságoktól is megkíméli magát!

Megbízható professzionális mikrohullámú hálózatok

Vállalkozásunk kiemelkedő tapasztalattal és széleskörű referenciákkal rendelkezik mikrohullámú hálózatok tervezésével és telepítésével.

A mikrohullámú technológiával kialakított rendszerek megbízhatóságát – legyen szó rövid vagy nagytávolságú hálózatokról – nagyban befolyásolja a gondos hálózati tervezés, a szakszerű hardvertelepítés és a szoftveres háttértámogatás.

PTP (két pont közötti hálózat) és PMP (pont és multipont közötti hálózat) mikrohullámú megoldásainkat rövid és nagytávolságon is stabilan építjük ki.

Mikrohullámú hálózat kiépítését javasoljuk, amennyiben:

 • Nagy adatforgalmi összeköttetést kíván létesíteni 2 hálózat között
 • Nincs elérhető / megbízható internetes lefedettsége
 • IP alapú hálózatra van szüksége telephelyei között és csökkenteni szeretné internetes előfizetési költségeit
 • Biztonságtechnikai kamerarendszereinek összeköttetését, – akár nagy távolságban is – megbízhatóan és költséghatékonyan kívánja megoldani
 • Fontosnak tartja az adatbiztonságot és saját magánhálózatot szeretne

Érdeklődjön meggyőző mikrohullámú hálózati referenciáinkról és kérjen egyedi árajánlatot!

Gyengeáramú rendszerek

Épülethangosítási rendszerek alapterülettől függetlenül

A gyengeáramú rendszerek egyik szegmensébe tartozó épülethangosítási megoldások fontos szerepet játszanak a vásárlók folyamatos tájékoztatásában és komfortérzetük javításában.

A szinte észrevétlenül beépítésre kerülő hangszórók a vásárlótér teljes területén kellemes hangerőt szolgáltat, melynek forrása egy központi elhelyezett lejátszó. Szolgáltasson különböző tartalmat épületszegmensenként, épületszárnyanként, folyosónként vagy akár szobánként.

Hol alkalmazunk épülethangosítási rendszereket?

 • áruházakban
 • irodaházakban
 • bevásárlóközpontokban
 • sportlétesítményekben
 • szállodákban
 • éttermekben
 • egyéb közösségi tereken

Milyen felhasználási területei vannak az épülethangosításnak?

 • Háttérzene szolgáltatás
 • Reklámozás, informálás
 • Dolgozók értesítése felvett, vagy élő szöveggel
 • Vészhangosítás, riasztások, váratlan események

Többcélú, igényesen kialakított csillagpontos hálózati struktúrák

A strukturált hálózati kialakítás remek lehetőséget kínál irodaházak és ipari létesítmények hálózatának átlátható, költséghatékony kiépítésére. A szabványmegoldásoknak köszönhetően a strukturált hálózatok szabadon bővíthetőek, alakíthatóak, így helyiségeit úgy rendezheti be, ahogyan akarja. Nem lesz többé gond a távoli konnektor, internetkábel vagy telefonvonal.

A strukturált kialakítás alkalmas

 • Számítógépes hálózatok kialakítására
 • Kamerás és riasztórendszerek kialakítására
 • IP alapú telefonhálózat kialakítására
 • Beléptető rendszerek, ellenőrzőpontok kialakítására
 • Gyengeáramú rendszerek telepítésére
 • Egyéb hálózati eszközök hálózatba foglalására

A hálózatok felépítéséből adódóan a csillagpontos kialakítás átláthatóbb, könnyebben karbantarthatóbb és biztonságosabb. Professzionális strukturált hálózatot szeretne kiépíteni? Az igényes, gyors és rendezett munkavégzés érekében keressen bennünket.

Elérhetőségeink

Tevékenységünk az egész ország területén végezzük.

Küldjön üzenetet

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás